Известие

Collapse
No announcement yet.

Прекъсва докато е студена.....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от zimin Покажи съобщение
    тя и моята докат чукна пали,но гасне след това

ферарист! още ли е добре колата?
    Мда, днеска само малко поколеба оборотите, но за част от секундата, и веднага пак на 1200......никакви ядове засега.....
    Макар че найстина няма логика това да е било от гарнитурата.....
    Първоначално публикувано от Novachev Покажи съобщение
    Да ти кажа няма логика но виж ако си разкачвал разни жици или акумулатора първите няколко старта може да се оправи докато се адаптира компа на колата на ново.
    Правих адаптация, но през Алфадиаг, и то преди 2 дена - 4-5 дена след смяната.....
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• това с гасненето сутрин немога да разбера от какво може да е.някои да има идеи???
      156 2.0 т.с. '00 черната стрела /вече само черна/
      sigpic

Comment

• Малко са тия дето могат - сутринта пак нещо взе да ми капризничи, макар и за малко, и почвам да си мисля че това е нещо временно само......
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

• имам ламда за смяна дали може да е от това
          156 2.0 т.с. '00 черната стрела /вече само черна/
          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от йордека Покажи съобщение
            имам ламда за смяна дали може да е от това

Аз след смяната на дебитомера и ламбдата нямам никакви проблеми.Сутрин вече неми гасне на първото палене и не забива муцуната при подаване на газ.
            Alfa Mito 1.4
            156 2.0 155 ex
            156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex

Comment

• Първоначално публикувано от йордека Покажи съобщение
              имам ламда за смяна дали може да е от това
              Не, ламбадата сработва известно време след запалването......

Comment

• ми на моята й смених ламбдата и пак гасне от първото палене
                Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

• С риск да се окаже неуместно включването ми ще споделя, че при мен и редовно, ако не е караня някой друг ден изпитва проблеми с първоначалното потегляне, а именно едва тръгва без да загасне.

Ако се изфорсира, проблемът като че изчезва. Имам чувството, че изхвърля нещо от ауспуха, от което се освобожзово преди да си поеме дъх.

На какво се дължи този проблем, защото според мен това си е проблем?

Comment

• Първоначално публикувано от zimin Покажи съобщение
                    ми на моята й смених ламбдата и пак гасне от първото палене
                    Това моята кола го прави само с бензин 95. С 98 само заглъхва леко (до 7- 800 об.), а със 100 никога не е загаснала и си държи 1200 об. примерно, дори след седмица стоене на паркинга.
                    Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                    Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Странна работа - а това са само наблюдения - някой да знае причината? Бензинът? странно наистина

Comment

• Не е бензин при мен категорично - първоначално го правеше и с 95 на Лукойл, от 3-4 месеца сипвам само Впауър рейсинг и беше същата работа.....
                        Както вече писах проблема изчезна след като смених гумената гарнитура над клапаните, звучи нелогично, но това беше единственото което правих преди това......вече месец никакви ядове, 1-2 пъти само поколеба обороти, но това беше - сега е ток.......

Comment

• Вероятно не е причината бензинът, но с по- лошия симптомите са по- ясни. А че горивата ни не са стока е ясно, но това е друга тема.
                          Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                          Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Мерси, аз не съм пробвал с друг бензин освен с 95 )) Може би е време да го направя.

А някой все пак да знае какво искат да кажат симптомите?

Comment

• Първоначално публикувано от Stenly Mathews Покажи съобщение
                              А някой все пак да знае какво искат да кажат симптомите?
                              То някой ако знаеше, проблема нямаше да го има толкова масово, а и доста народ щеше да се изрежда на лозето му да го копае от благодарност......

Comment

• А виж, това вече си е отговор - щом проблемът е масов, а колите вървят можем да си позатворим очите и да не се панираме...

Това като отговор засега ме устройва

Comment

Working...
                                X